lørdag 2. juli 2011

AMORAZ PRODUKTENE INNEHOLDER :
Polygoum Aviculare - en unik urt
Urter har i årtusener blitt brukt til heling og lindring av lidelser. Urtene tilsatt Moraz produktene dyrkes økologisk, eller hentes direkte ut fra naturen. Hovedurte er Polygonum Aviculare, som har unike egenskaper mot en lang rekke plager. Ekstrakter fra denne planten inneholder optimale mengder av bl.a. kisel-syre, garvestoffer, flavonoider og C-vitaminer. Polygonum er dermed en kraftig antioksidant (motvirker frie radikaler), og er effektiv mot de fleste typer hudproblemer.






  Polygonum har i uminnelige tider vært kjent for å mykgjøre huden,
  virke sårhelende og blodstillende, hemme betennelser og sopp,
  ha antiseptisk effekt og   være styrkende for bindevevet.
  Benyttes mot tørr, sprukken og sår hud, sår, eksemer, insektstikk etc.

I Moraz brukes i tillegg et selektivt utvalg andre urter som har positive effekter for hud, kropp og hår (klikk
her for mer detaljer). Disse beskytter og pleier huden, virker vitaliserende og gjenoppbyggende, holder huden myk og smidig, bevarer elastikken, forhindrer prematur hudaldring. Videre stimuleres blodsirkulasjonen, stive muskler og ledd lindres. Ekstrakt fra hvitløk og persille er dessuten tilsatt i KinCare sjampo, ingredienser som fra folkemedisinen er anerkjente midler mot for eksempel hodelus.

Moraz er utviklet på basis av årtusenlange erfaringer fra folkestammer i Midt-Østen, og representerer en fin kombinasjon av urgamle tradisjoner og moderne produksjons-metoder. Urter vokser over hele verden, men vekstvilkårene i dette området gjør at plantene holder et ekstraordinært kvalitetsnivå. Dette skyldes et næringsrikt jordsmonn som samarbeider perfekt med regionens gunstige klima.

1 kommentar:

  1. Jeg elsker Amoraz produktene :)
    Jeg bruker ansiktkremen dems nå og huden min ble mye bedre!!!!
    Det er lett å finne på nettet. Jeg kjøpte alle moraz produktene på http://scandinavianbreeze.com/velveresenter/merkevarer/moraz.html?limit=all . Jeg syns det ikke er noe dyrt og virker kjempe bra.

    SvarSlett